Termeni si conditii

Site-ul de prezentare www. sanu.ro, este detinuț și administrat de S.C. SANU SERVICE RO SRL avand următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 33622441, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J35/2220/2014 și sediul în Topolovatu Mare, nr.415, telefon 0256.328.277, fax 0256.328.278, e-mail: . office@sanu.ro  


Mai jos veți găsi atât termenii și condițiile generale cât și Politica de Confidențialitate ale societății noastre

Termenii și condițiile generale se vor aplica vânzărilor de produse și servicii de către SC SANU SERVICE RO S.R.L. către Cumpăratori, prin intermediul site- ului www.sanu.ro.


I DEFINIREA TERMENILOR:
Utilizator – este considerată orice persoană fizică sau juridică care accesează conținutul site-ului www.sanu.ro

Cumpărător/Client - persoană fizică sau juridică care cumpară produse sau servicii, realizând o comandă.

Vânzător - SC SANU SERVICE RO SRL – cu sediul în sediul în Topolovatu Mare, nr.415, Timisoara, înregistrată la Registrul Comerțului cu numarul: J35/2220/2014 avand cod fiscal: RO 33622441.

Produse - orice bun sau serviciu din profilul de activitate al societății, menționate în comanda, care urmează sa fie furnizate de către Vânzător, Cumpăratorului.

Comandă – document trimis in forma electronica sau telefonic, ce reprezinta forma de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze produsele sau serviciile iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Produse sau servicii facând plata acestora.

Contractul - Comanda confirmată de către Vânzător.

Drepturi de proprietate intelectuală - toate drepturile imateriale cum ar fi: dreptul de autor, drepturile de bază de date, know-how, drepturi de model, drepturi de proiectare, mărci înregistrate , înregistrări ale numelor de domenii pentru cele prezentate mai sus.

Recenzia – o evaluare scrisă de către Cumpărător sau utilizator .

Evaluare – modul prin care un cumpărător își exprima gradul de satisfacție față de un produs.

Cuprins - secțiune pentru paginile cu produse unde se poate studia cuprinsul produselor.


II. RELATIA CONTRACTUALA

Prin lansarea unei comenzi in format electronic sau telefonic, cumpărătorul este de acord cu modul de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul derulează operațiunile. Dacă Cumpărătorul validează comanda, dupa care o trimite, înseamnă că a citit și este de acord cu Termenii și condițiile Comenzii, precum și cu Politica de Confidențialite.

Confirmarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală sau scrisa între Vanzator si Cumparator.


III. DREPTURILE SI OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul are obligația de a livra Produsele in funcție cerintele si specificațiile Cumpărătorului;

Informațiile prezentate pe site-ul Vânzătorului, au caracter informativ, acestea putand fi modificate de către Vânzător atunci cand consideră ca situația o impune.

Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite pe site fără a fi nevoit să aducă justificări pentru acest lucru.

SC SANU SERVICE RO S.R.L. nu stocheaza si nu solicita informații referitoare la cardurile bancare ale Clientului, plata produselor si serviciilor fiind facută cu ordin de plată sau numerar.


IV. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI

Cumpărătorul se obligă să analizeze cu atenție descrierea și caracteristicile produselor sau serviciilor. In cazul in care descrierea unui produs nu este suficientă, cumparătorul are obligația de a contacta Vânzătorul pentru a clarifica neclaritațile prin solicitarea de informații suplimentare, înainte de a finaliza comanda. Printr-o comandă trimisa pentru un produs se subînțelege că doriti sa cumparați produsele comandate.

Pentru întocmirea facturii, Cumpăratorul este obligat sa furnizeze informatii corecte și valide, informatii necesare și pentru livrarea comenzii în bune condiții.

Cumpărătorul are obligația de a plăti prețul produselor comandate cu ordin de plata sau numerar


V. OBLIGAȚIILE VIZITATORULUI SITE-ULUI

Dacă sunteți de acord cu Termenii și Condițiile site-ului www.sanu.ro și cu  Politica de Confidențialitate  , puteți să vizitati acest site , in urmatoarele condiții:

• să respectați legile în vigoare, sa nu desfașurați activități de tip hacking sau cracking , activități care pun în pericol securitatea informațiilor, buna funcționare a site-ului și serverului.


VI. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Potrivit cerințelor legislației naționale în vigoare și a  Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR nr. 679/2016)  , S.C. SANU SERVICE RO S.R.L. are obligatia de a administra în condiții de siguranță datele personale ale vizitatorilor.

Colectarea datelor se face pentru: procesarea și livrarea comenzilor. Datele preluate de la Cumpărator în scopul procesării și expedierii comenzii, vor fi folosite de către SC SANU SERVICE RO SRL în limitele „Politicii de confidentialitate”.

Pentru a citi Politica de confidentialitate consultați secțiunea  Confidențialitate  .


VII. PROPRIEATEA INTELECTUALĂ

Drepturi de autor

Intregul conținut al site-ului, indiferent de natura lui (elemente grafice, software, text, imagini sau alte elemente ), este proprietatea SC SANU SERVICE RO SRL.

Folosirea conținutului fără acordul SC SANU SERVICE RO SRL este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Site-ul www.sanu.ro folosește fișiere de tip cookie. Pentru informații cu privire la modul în care se folosesc acestea, vă rugăm să citiți:  Politica cooki-urilor  .


Termenii și Condițiile  se vor actualiza periodic, acestea fiind aduse la cunoștiință vizitatorilor prin intermediul site-ului.